söndag 31 mars 2013

Medelhavet

Tänk om vi befann oss vid medelhavet nu istället för på Bergianska...


lördag 30 mars 2013

Påskafton

Nu är det påsk på Polvägen. Om man inte tittar ut kan man tro att det är vår, men snön ligger tjock på altanen trots att solen skiner. Vinterdäck och snödroppar har tittat upp genom snön i trädgården så det finns hopp.





torsdag 28 mars 2013

Glad Påsk!

Äntligen påskledigt! Nu ska jag njuta av ledigheten med familjen och katterna :)


fredag 22 mars 2013

Ledig fredag

Efter lunch tänkte jag ta fram dammsugaren och få lite mindre damm och smulor här. Gissar att katterna inte kommer att uppskatta det, ser ut som de har det ganska mysigt. Tänk om de kunde hjälpa till istället för att skräpa ner?


torsdag 21 mars 2013

Solen tittar fram

Efter ett par dagars snöandet tittar solen fram på morgonen. Jag tar bort timern från lampan i fönstret då den inte behövs längre. Nu är det bara lite värme som saknas så kan det säkert bli vår på riktigt.


tisdag 19 mars 2013

Vinter, igen?

Senare dygnet har det snöat ca 1 dm fluffig snö. Lätt att skotta, men så onödigt!

Har hunnit med att fylla år och bli firad på jobbet. De bjöd på tårta och jag fick ett presentkort på Panduro :)

På min studiecirkel på ABF bjöd jag på tårta och vi pratade om nya serien In the flesh på BBC. Intressant!

Idag tandläkaren ned Jonatan som drog ut tand nr 3. Han tyckte det var lite läskigt och det gjorde lite ont sa han. Nu bara en till innan tandregleringen.


söndag 10 mars 2013

Liten sjukling

Jonatan har haft ont i magen och kräkts idag. Han har sedan halvsovit i soffan framför barn-tv hela dagen. Hoppas han blir frisk fort.


lördag 9 mars 2013

Solig dag

Barnen gick till kompisar. Tomas och jag åkte in till Stockholm och promenerade. Handlade på sf-bokhandeln, två gånger. Lunchade på TGIF. Trevligt att vara ute i solen men lite kallt, vill ha riktig vår nu!

Mello på kvällen. Fel låt vann. Robin tackade Svergie fast det var de utländska jurygrupperna som var orsaken till han vann. Barnen hejade på Yohio som borde vunnit, jag på Ulrik som kom trea. Louise Hofsten var också bra. Nu väntar sängen. Orkar inte se Mr Selfridge nu utan spelar in det till imorgon. God natt!


tisdag 5 mars 2013

Vårkänning

När solen sken i helgen kännas det att våren snart är på väg. Snön smälter sakta och trots att men ser brunt, grått och smuts under känns det ok. Snart kommer det gröna och vårblommor. Jag längtar!