lördag 23 augusti 2008

Börja i skolan

Nu har stora J börjat skolan (eller förskoleklass som nästan är skolan i alla fall tycker jag). Tänk så fort tiden går! Här kommer ett foto som snart ska scrappas skulle jag tro :)


tisdag 12 augusti 2008

Pocketbyte någon?

Är det någon som är intresserad att byta lite pocketböcker? Det går till så som så att man får ett brev med en lista med 2 personer, och till den som står överst skickar man en pocketbok. Det kan vara en ny eller en man redan läst (eller en av alla dubletter som jag råkat köpa). Sedan kopierar man brevet och skickar till 6 av sina vänner. Man kan få sammanlagt 36 pocketböcker.

Vill någon vara med så maila mig era adresser på maria348@hotmail.com (eller min andra mailadress om ni kan den) så kommer listan och brevet :)

torsdag 7 augusti 2008

Papprika på lördag någon?

Jag kommer att vara där och hoppas att någon är sugen på att komma förbi och prata lite :)

måndag 4 augusti 2008

Ett till dopkort

Ett dopkort till en arbetskamrats barnbarn.

Paket!!!

Titta vad jag har fått i brevlådan!

Beställde ett par saker förra sommaren som har strulat och paketet försvann och nästa kom tillbaka till hon som skickade det trasigt och med saker som hade ramlat ut. Nu skickade hon ett sådant här paket och det kom fram som tur var :)

Ett dopkort till

Ett dopkort till nyaste sysslingen Ivar på dopdagen den 29 juni 2008.


Dopkort

Ett dopkort som min mamma och några av hennes väninnor skulle ge till en liten tjej.


söndag 3 augusti 2008

Pysselsugen!

Imorgon öppnar Papprika igen efter semestern. Är så sugen på att pyssla och kommer att vara där när det öppnar tror jag :) Barnen är också sugna på ett besök. Tomas tror jag vi skickar till Skansen eller något ;)

Var så sugen att scrappa att jag äntligen tog tag i det stora "röja-och-flytta-skrivbordet" projektet. Nu står skrivbordet i Jonatans rum och det är meningen att vi ska dela på det. Han brukar ändå alltid komma och vilja vara med när jag pysslar så det är nog ingen skillnad. Skillnaden kommer att bestå i att nu blir det mer noga med att hålla ordning på sakerna. Jag kan inte lämna hela skrivbordet överfullt eftersom det är i Jonatans rum. Nu ska sakerna finnas uppe på hyllan över skrivbordet, allt på sin plats. Det är nästan klart och jag ska fota sedan när det är helt klart. Ska också fota anledningen till att jag flyttade på det. Mer kommer snart...

fredag 1 augusti 2008

Getingsommar!

Jag tycker inte om getingar, eller rättare sagt kan inte vara i närheten av en geting utan att springa iväg. Försöker ta det lugnt så barnen inte ska bli rädda. För 2 sommrar sedan hade jag en getingfälla som fungerade jättebra. Det var över 300 getingar i den på hösten när jag tömde den. Nu kan jag inte hitta den, bara kartongen som är tom! Typiskt när det är fullt av getingar ute. Man får inte ta ut mat och måste ha nät över dörrarna så getingarna inte kommer in. Borde köpa en getingfälla till tror jag, gillade förra fällan.